GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Aero touring: Zbor în Delta Dunării

[ 0 ] 6 septembrie 2010 |

A venit toamna…Zilele toride încep să dispară, lăsând loc zilelor ploioase și răcoroase. Atmosfera este însă liniștită, perfectă pentru zbor. După o săptămână de mers la birou, a venit timpul relaxării. Ce am putea face? Mergem la aerodrom, deschidem hangarul, verificăm girocopterul, avionul și le pregătim de raid. Dar unde să mergem???

Avem o țară frumoasă, cu multe locuri superbe de vizitat. Nimic nu se compară însă cu…DELTA. Aceasta a fost și destinația celor doi piloți.

Cu plecarea de la Șirna, Tăriceni cei doi au zburat pe traseul Bărăgan-Babadag…iar după 105 minute au aterizat la Sf.Gheorghe. Pe drum au mai încercat diverse aterizări pe mai multe terenuri doar așa  pentru a ști pe viitor unde se mai poate ateriza.
Ajunși în Sf.Gheorghe cei doi au luat barca APPAUM,  s-au plimbat și au pescuit.

Concluzia zilei : Aero touringul este un foarte bun mod de a călători,  de a face turism aerian,  de a te relaxa și  de a admira peisaje de vis. Un drum de 5-6 ore cu mașina a fost parcurs în doar 105 minute, în zbor.

Iata un filmulet si poze

Deasupra Dobrogei

Revarsarea bratului Sf.Gheorghe in mare

Am ajuns in Delta

In barca spre locul de pescuit

Primul biban

Incoming search terms:

Categorie:: Aventură, Timp liber, Turism aerian

Image and video hosting by TinyPic


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.