GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Concorde va zbura din nou

[ 0 ] 19 octombrie 2010 |
O grup de experti in aeronautica vor examina motoarele avionului Concorde ce se afla stationat in muzeul Le Bourget in vederea readucerii acestuia in stadiul de a putea zbura. Avionul poarta inregistrarea F-BTSD.

Testul va avea loc pe aeroportul Le Bourget de langa Paris in parteneriat cu British Save Concorde Grup si francezii de la Olympus 593.

”Este doar inceputul dar suntem incantati si privilegiati sa lucram impreuna cu o echipa de ingineri Concorde care au fost angajati la British Airways si Air France” a declarat vicepresedintele SCG Ben Lord.

Testul va determina daca motoarele Rolls Royce Snecma vor putea fi repornite astfel incat avionul sa ruleze prin propria sa putere.

Scopul final al acestei restaurari este ca F-BTSD sa revina in aer pentru o demonstratie in timpul ceremoniei de deschidere a Olimpiadei de la Londra din 2012.

Sursa: Airbuzz.ro

Incoming search terms:

Tag-uri: , ,

Categorie:: News

Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.


Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.