GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Pilot Magazin a fost la Conferinta Internationala de Stiinte Aerospatiale !

[ 1 ] 21 octombrie 2010 |

Aflata la cea de-a 5-a editie, conferinta, organizata din doi in doi ani  a reunit, si de aceasta data, nume mari din cercetarea aerospatiala si nu numai.

Conferinta a inceput ieri, 20 octombrie, si s-a terminat astazi, 21 octombrie,  in incinta INCAS Bucuresti. Cei care au dat start evenimentului au fost  domnul Nae Catalin, directorul general al Institutului de Cercetare Aerospatiala , urmat de domnul Dumitru Prunariu, presedintele Asociatiei Europene a Exploratorilor Spatiului Cosmic.

In cadrul acestei intruniri s-au discutat noile studii din domeniul aerodinamicii, materialelor si structurilor, investigatii experimentale, sisteme de integrare, management in activitatile aerospatiale si mecanica de zbor.

Iata cateva poze de la eveniment:

Incoming search terms:

Tag-uri: , , ,

Categorie:: News

Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.


Comentarii (1)

Feed RSS pentru comentarii

  1. [...] in cadrul Conferintei de Stiinte Aerospatiale, Daniela Svensson, flight test engineer la Saab a prezentat noul model de Saab 2000 modificat cu [...]

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.