GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Motodeltaplane de vanzare !

[ 4 ] 20 noiembrie 2010 |

Tag-uri: , , , , ,

Categorie:: Publicitate



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (4)

Feed RSS pentru comentarii

  1. sorin spune:

    salut. adevarul ca am zburat la 30 de ani cu un avion de linie madrid tenerife nord si intors tenerife madrid si pot spune ca nu am uitat nici un amanunt din acele ore de zbor.total pasager fiind 4.5 ore printre nori la 10 ooo de metri nu pot descrie sentimentele traite atunci am avut primul zbor cu turbulente mari abia am ajuns la intoarcere nu am simtit nici o turbulenta ma gindesc la un aparat propiu de zbor cum banii sint cam pe spongi avion nu imi permit deci ramin motodeltaplanele. ce am vazut aici pare pentru toate pungile si mai complexe si mai simple. oricum cred ca senzatiile sint mai mari ca intr-un aviun de linie ai mai mult comp vizual si mai si pilotezi deci ai si responsabilitati. cu deltaplanul liber nu ma cam incinta ideea deoarece sint dependent prea mult de curenti de aer dinamici sau termici. oricum daca ma hotarasc sa imi achizitionez asa ceva trebuie sa ma pun in regula cu atestatul, deci scoala.mi-a placut demonstratia de zbor pe care am vazut-o aici pare incitanta si urez zbor palcut tuturor.

  2. Tudor spune:

    Vreau unul….banii astia :((

    acuma imi pare rau ca nu am facut si planorism cand am avut ocazia

  3. LINO spune:

    Caut si eu un polaris skin(2posturi) sau rataplan sau ce o fi la un pret rezonabil(dotat complet)vreau sa fiu un “incepator”model si tot odata poate-mi spune cineva pe la pascani ma poate initia cineva(ore zbor,ULM,sau ce-ar mai trebui)

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement