Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Calendar cu stewardese sexy

[ 0 ] 8 decembrie 2010 | Sebi

Blue Air va lansa în curând un calendar pentru anul viitor, în care 21 de stewardese şi doi însoţitori de bord din echipajul companiei vor apărea în “ipostaze senzuale”.

“Iniţial, am vrut ca pentru fiecare lună să apară o fată, însă am avut foarte multe cereri din partea stewardeselor si ne-am oprit cu greu la 21 de fete. Pasagerii vor putea vedea fotografii din timpul şedintelor în ediţia de iarnă a revistei de bord a companiei noastre”, a declarat Florentina Tatu, directorul de comunicare al operatorului aerian low-cost.

Calendarul pentru 2011, a fost realizat în scop caritabil şi se va vinde la bordul avioanelor Blue Air.

Sursa: libertatea.ro

Alexandra Grumezescu ( 24 ani) este însoţitoare de bord din 2007 şi a acceptat să pozeze în ipostaze sexy pentru un calendar al companiei aeriene Blue Air:

“Ea este una dintre cele 21 de stewardese care vor apărea în calendarul ce va fi lansat luna aceasta, banii obţinuţi din vânzări urmând a fi donaţi unor case de copii. Calendarul va putea fi achiziţionat împreună cu revista Photo Magazine şi la bordul avioanelor”, a declarat, pentru Click!, Oana Roman, director de relaţii publice al companiei aeriene.

Tag-uri: , , ,

Categorie:: News

Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.