Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
Image and video hosting by TinyPic

Ceaţa dă bătăi de cap

[ 0 ] 5 ianuarie 2011 |

Mai multe curse aeriene pot înregistra întârzieri din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Compania Tarom a anunţat miercuri că mai multe curse pot înregistra întârzieri din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, după ce o aeronavă Tarom care efectua cursa Iaşi-Bucureşti, cu 50 de pasageri la bord, a avut o întârziere de cinci ore şi cinci minute din cauza ceţii.

Tarom menţionează că aeronava de tipul ATR 72-500, care opera cursa Tarom RO710 Iaşi – Bucureşti, a aterizat în siguranţă la ora 12.10. “Aeronava nu a putut ateriza la Bucureşti la ora planificată, 7.05 local, din cauza condiţiilor meteo, a survolat aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi s-a îndreptat ulterior spre aeroportul din Constanţa, unde a aterizat în condiţii de deplină siguranţă, la ora locală 9.52. Ulterior, după ce condiţiile meteo au permis aterizarea pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, pasagerii au fost transportaţi la destinaţie cu aceeaşi aeronavă Tarom. La bordul aeronavei se aflau 50 de pasageri”.

Tarom a menţionat că pasagerii care au pierdut conexiunile pe care le aveau cu alte zboruri din cauza acestei neregularităţi, “vor fi distribuiţi pe alte zboruri până la destinaţia finală”, conform biletelor de avion – care reprezintă contractul dintre compania aeriană şi pasager – şi vor primi asistenţă pe aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, conform Regulamentului privind drepturile pasagerilor.

Sursă: Realitatea.net

Mesaje asemănătoare:

  1. Curse Tarom anulate spre Grecia
  2. Pe 16 decembrie…
  3. Zboruri anulate, in vestul Europei, din cauza zapezii
  4. Zboruri anulate
  5. Clovni în aeroportul din Frankfurt

Tag-uri: , , , , , , , , , ,

Categorie:: Avioane, News

Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.


Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.