GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Comemorare Aurel Vlaicu la Băneşti

[ 0 ] 28 ianuarie 2011 |

Ieri, 11.09.2010, a avut loc la Banesti o festivitate de comemorare a lui Aurel Vlaicu. Activitatea a fost organizata de Fundatia Aerospatiala Romana, condusa de dl. ing. Gheorghe Coman (fost director al Grupului Scolar Aeronautic “Henri Coanda” – Bucuresti), cu sprijinul primariei Banesti si personal al dlui primar  Ion Costache Petre. Au participat veterani ai aviatiei romane, reprezentanti ai Fortelor Aeriene si ROMAERO Bucuresti. ROMAERO a adus replica la scara 1:1 a avionului Vlaicu II, au fost depuse coroane de flori si a avut loc un scurt spectacol artistic organizat de scoala din Banesti. In final a avut loc o mica demonstratie aeriana, cu participarea a 3 IAR-330 Puma (Fortele Aeriene), 3 IAR-99 Soim (Fortele Aeriene), Iacarii Acrobati si doua ULM-uri.

Câteva imagini de la eveniment:

Iacarii+Acrobati 300x199  Comemorare Aurel Vlaicu la Băneşti

IMG3492 300x199  Comemorare Aurel Vlaicu la Băneşti

IMG3508 300x199  Comemorare Aurel Vlaicu la Băneşti

IMG3514 300x199  Comemorare Aurel Vlaicu la Băneşti

Multumesc lui Alex Trandafir pentru aceste informatii si fotografii

Incoming search terms:

Categorie:: Aventură, Timp liber



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement