GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
Image and video hosting by TinyPic

Zboruri anulate

[ 0 ] 22 ianuarie 2011 |

Conditiile meteo nefavorabile au facut ca 19 curse aeriene programate să aterizeze pe Aeroportul Otopeni sa fie anulate.

Drept urmare, au fost anulate zborurile de la Munchen, Praga, Bologna, Madrid, Damasc, Tel-aviv, Sibiu, Târgu-Mureş, Timişoara, Iaşi, Cluj Napoca, Suceava, Oradea, Baia Mare, Helsinki, Paris şi Zurich (două curse).

Alte şase aeronave nu au putut decola de pe acelaşi aeroport (cursele către Munchen, Praga, Helsinki, Zurich, Paris si Beirut)

Tarom a anulat ieri (1 decemrbie) peste 40 de zboruri interne şi internaţionale, din cauza gheţii care se formase pe aeronave. Unii călători au rămas toată noaptea în aeroport, în speranţa că vor prinde mai repede o altă cursă aeriană.

Noaptea trecută au ajuns doar patru curse de la Roma, Varşovia, Viena şi Budapesta. Dupa ora 12 noaptea au fost reprogramate cinci curse.  Nici cursele de la Madrid, Damasc şi Tel Aviv, Munchen nu au ajuns în Capitală.

Probleme sunt şi pe Aeroportul Baneasa, unde plecările s-au desfăşurat cu întârzieri de până la o oră şi jumătate. Cursa care ar fi trebuit să ajungă la Roma va avea o întârziere de 30 de minute.  Şi la sosiri sunt întârzieri. Cursa de la Londra are întârziere de 50 de minute, iar cea de la Madrid va avea o oră şi jumătate.

Operatorii de transport aerian se aşteaptă ca avioanele să decoleze cu întârzieri şi în zilele următoare.

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , , , , , ,

Categorie:: Avioane

Image and video hosting by TinyPic


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.