Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

De 1 iunie copiii iau lectii de aviatie la TAROM

[ 0 ] 26 mai 2011 |

De Ziua copiilor, pe 1 iunie 2011 este programat un zbor special destinat celor mici. Aceştia pot urca la bordul unei aeronave TAROM pentru a se familiariza cu zborul, pentru a face cunoştinţă cu personalul navigant, piloţi şi însoţitori de bord şi pentru a vizita cabina piloţilor, unde aceştia le vor explica, pe înţelesul lor, ce înseamnă să pilotezi un avion. Vor afla cum arată şi cum funcţionează aparatura de bord, iar la plecare vor primi cadouri care să le amintească de această experienţă.

De această lecţie de zbor pot beneficia copiii care la începerea călătoriei au vârste cuprinse între 2 ani (împliniţi) şi 12 ani (neîmpliniţi) şi care sunt însoţiţi de un adult. Tariful promoţional de 1 iunie este de 10 RON/copil. Copiii cu vârste între 12 ani (împliniţi) şi 18 ani vor plăti bilet de adult, cu o valoare de 200 RON.

Pentru achiziţionarea biletelor până în ziua premergătoare cursei, puteţi contacta exclusiv Agenţia TAROM Piaţa Victoriei. În ziua cursei, biletele vor putea fi cumpărate numai de la Biroul Ticketing TAROM din Aeroportul Internaţional Henri Coandă. Avionul va decola din Bucureşti, la orele 12.00 şi se va întoarce în Bucureşti după 45 de minute. Pasagerii trebuie să se prezinte la check-in cu două ore înainte de decolare.

Mesaje asemănătoare:

  1. Curse Tarom anulate spre Grecia
  2. Tarom: Toate aeronavele Boeing sunt în parametri de siguranţă
  3. Guvernul nu mai privatizeaza Tarom
  4. Tarom se pregateste de privatizare!
  5. FMI a cerut Guvernului să scoată la vânzare un pachet de acţiuni minoritare deţinute la Tarom

Tag-uri: , , , , ,

Categorie:: Evenimente, News

Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.


Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.