GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Avion KLM…inspirat de “fani”

[ 0 ] 30 iunie 2011 |

JS6 4487kl1 300x199 Avion KLM...inspirat de faniCompania de aviatie KLM a lansat acum ceva timp o aplicatie pe Facebook, in care fiecare isi putea personaliza o poza cu unul dintre template-urile companiei de aviatie, in ideea cresterii nivelului de cunoastere si promovarii acestui brand pe mapamond.

O simpla idee a dus la lipirea a peste 4000 astfel de imagini din 112.000 trimise din intreaga lume, pe o aeronava Boeing 777-400.

Ca sa se ajunga la decorarea unui intreg avion nu a fost usor deloc, spun reprezentantii companiei. Au trebuit sa studieze in primul rand efectele pe care le vor avea stickerele asupra avionului. Cat va creste consumul? Cu cate kg va fi mai greu? Sunt aceste stickere rezistente la temperaturile de -70 de grade de la inaltimea de croaziera?

Dupa ce s-a raspuns si s-au gasit solutii pentru toate “problemele”, 30 de angajati ai KLM au muncit circa 21 de ore pentru a realiza “opera de arta” zburatoare.

Iata cum a decurs realizarea noului KLM inspirat de fani:

 

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , , ,

Categorie:: Avioane, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement