GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Intalnire “de gradul 3″ cu un astronaut NASA la Bucuresti

[ 0 ] 22 iunie 2011 |

Astronautul Guion S. Bluford vine pentru prima data la Bucuresti, la invitatia Forum Invest.

El are un portofoliu de 4 misiuni la bordul navetelor spatiale Challenger si Discovery, 144 de misiuni de lupta pentru US Air Force si este primul afro-american care a zburat in spatiul cosmic, in 1983, cu ocazia primei lansari nocturne a unei navete spatiale a NASA.

Pe 5 iulie 2011, Guion Bluford va vorbi despre cele 688 de ore petrecute in spatiul cosmic, in cele patru misiuni ale sale la bordul navetelor Challanger si Discovery sau despre cum este sa fii selectat dintre peste 10.000 de aplicanti pentru a participa intr-o misiune spatiala.

Despre antrenamentele sale extreme timp de peste 30 de ani, cum sa iti gestionezi frica, cum se ating obiectivele imaginate si neimaginate sau despre cat de reale sunt teoriile privind o iminenta catastrofa provocata de exploziile solare, Bluford va vorbi in cadrul uneia dintre cele mai interesante intalniri organizate pana acum in Romania.

Vizita lui Guion Bluford face parte din programul „LIDERI MONDIALI LA BUCURESTI” demarat de Forum Invest in anul 2003 si are loc in cadrul BUCHAREST INTERNATIONAL FORUM, ce se va desfasura in perioada 4 – 31 iulie 2011.

Cine sunt Forum Invest?

Forum Invest este unul din cei mai importanti organizatori de evenimente internationale de business din Europa.

In cei peste 13 ani de functionare, peste 6.000 de personalitati politice, oameni de afaceri, lideri de opinie, analisti si jurnalisti din toata lumea, au participat la evenimentele Forum Invest, organizate in peste 20 de locatii din toata lumea.

Prin invitarea la Bucuresti a unor personalitati de renume mondial (laureati ai Premiului Nobel, sefi de state si de guverne, analisti si teoreticieni de business de prim rang), Forum Invest isi propune sa transforme Bucurestiul intr-un centru regional de reflectie si promovare a politicilor eficiente de business, in beneficiul imaginii internationale a Romaniei si a mediului local de afaceri.

Forum Invest este singura companie din Romania care, prin forumurile economice si cluburile de afaceri exclusiviste pe care le organizeaza in tara si in strainatate, sustine si promoveaza comunicarea nationala si transfrontaliera intre jucatorii politici si institutionali, comunitatea de afaceri si presa.

Detalii privind locatia evenimentului vor fi publicate in curand! Fiti pe faza!


Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , , , ,

Categorie:: Evenimente, People

Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.


Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.