GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Avioanele ultrausoare – aparate de zbor multirol

[ 0 ] 29 iulie 2011 |

Am trait s-o vad si p-asta. Daca pana acum am vazut presupuse sinucideri cu ulm-ul sau transport de tigari cu motodeltaplanul 52 300x199 Avioanele ultrausoare   aparate de zbor multirol(contrabanda)…zilele trecute am vazut ca avioanele ultrausoare pot fi folosite pentru a  omori pe cineva care te-a necajit.

Zborul de tip “kamikaze” s-a petrecut in Elvetia.

“Mamă, eşti acasă? Trec un pic pe la tine”. Aşa a sunat anunţul unui bărbat de 47 de ani care ulterior a intrat cu avionul în casa părintească din orasul elvetian Oberhallau.

Avea un scop clar: să-şi omoare mama, indiferent dacă pentru asta trebuia să moară şi el. Konrad Schmidt a survolat zona cu un avion închiriat şi a intrat din plin în casa mamei sale.

“Nu a fost vorba de accident. Martorii au spus clar că a intrat intenţionat în casă”, a spus comisarul Vaclav Fiegl. Bărbatul a murit pe loc, însă mama sa, de 68 de ani, a scăpat cu viaţă, fiind în acele momente la subsol.

Schmidt divorţase de o lună de zile, fosta lui soţie motivând că e dependent de mama lui. Asta l-a înfuriat pe elveţian care a vrut să-i demonstreze femeii pe care a iubit-o că lucrurile nu stau deloc aşa. Mama lui, Rosemarie Schmidt, a suferit un şoc şi a fost dusă la spital.

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , ,

Categorie:: Pilot Magazin, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement