GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

In curand vom putea intoarce intepaturile tantarilor impotriva lor!

[ 0 ] 29 iulie 2011 |

tantar 300x192 In curand vom putea intoarce intepaturile tantarilor impotriva lor!Va enerveaza intepaturile tantarilor nu-i asa? EI bine, cativa oameni de stiinta au ajuns la concluzia ca perturbarea anumitor componente proteice din sângele uman, poate determina, în maxim două zile, moartea țânțarilor care se hrănesc cu acesta. Asta inseamna ca anumite boli nu vor mai fi transmise de aceste insecte…si ca va veti razbuna in cazul in care veti fi intepati, fara a mai pata peretii camerei cu pliciul si fara a mai inhala insecticizi.

Cea mai simplă metodă ar fi aceea prin care oamenii să ingereze o pilulă care să producă schimbările necesare în organism, fără însă a afecta în vreun fel sănătatea persoanei în cauză. O astfel de pastilă nu există încă, dar cercetătorii încearcă să identifice genele unice ale țânțarului care pot servi ca țintă a medicamentului respectiv fără efecte adverse asupra omului. Cert este că apariția tratamentului nu mai este decât o problemă de timp, afirmă specialiștii americani.

Tag-uri: , ,

Categorie:: Pilot Magazin, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement