GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Pilotul care a scapat din accidentul aviatic de langa Sirna, in afara oricarui pericol

[ 1 ] 12 iulie 2011 |

Victor Huci, pilotul care a scapat din accidentul aviatic de astazi, in care o aeronava ultrausoara “Rambo” s-a prabusit in apropierea aerodromului Sirna este in afara oricarui pericol. El a reusit sa iasa din aeronava arzanda, fiind gasit la 5 metri de ea de catre echipele de interventie.

foto: Bogdan Enachi

Fostul pilot militar Victor Huci, copilotul aeronavei YR-5312 este in acest moment in operatie, la Spitalul Floreasca din Bucuresti, pentru a i se reface mandibula rupta. El are si arsuri pe 30% din suprafata corpului, fiind in afara oricarui pericol.

Celalalt pilot, Mircea Toader, nu a reusit sa salveze, el fiind gasit carbonizat, in avion. Toader Mircea era este aviator de aproape 40 de ani şi a zburat pe o mulţime de aparate. Avea la activ „crearea” a peste 100 de piloţi.

Aeronava de mici dimensiuni aparținea unei fabrici private de avioane din Prahova, Icarus Foundation. Modelul, un avion ultrauşor tip Rambo, avea înmatricularea YR-5312.
Din primele informaţii, avionului i s-ar fi oprit motorul imediat după decolare și pilotul a efectuat o manevră aparent greșită care a dus la prăbușirea aparatului.

Între piloţii avionului prăbuşit şi administratorii aerodromului privat Şirna, din Tăriceni, nu există nici o legătură, aparatul realizând un zbor de test în zonă în momentul producerii accidentului.

Incoming search terms:

Mesaje asemănătoare:

  1. Grav accident aviatic langa aerodromul Sirna
  2. Accident aviatic in Rusia in timpul unui zbor de testare
  3. Avionul dispărut ieri între Deva şi Alba a fost găsit!
  4. Au vazut cum se rupe avionul chiar in fata lor!

Tag-uri: , , , , , ,

Categorie:: News

Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.


Comentarii (1)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Vasile spune:

    Insanatosire grabnica pentru Victor si D.zeu sa-l odihneasca in pace pe Toader.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.