GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

British Airways recrutează peste 800 de piloţi – şi începe pe YouTube!

[ 0 ] 16 august 2011 |

British Airways a lansat cea mai mare campanie de recrutare a sa din ultimii zece ani. Nu e de mirare, fiindcă până în 2016, compania vrea să angajeze 800 de noi piloţi.

 Vor fi folosite trei programe de recrutare ce vor fi combinate pentru a-i găsi pe cei mai buni. Primul se numeşte “Future Pilot” şi va ajuta 400 de aplicanţi să devină piloţi, participând la şcoala de zbor. Deoarece suma de £100,000, costul cursurilor de pilotaj, descurajează un număr foarte mare de doritori talentaţi, British Airways va ajuta studenţii să obţină o sursă de finanţare, un împrumut pe care să îl returneze mai târziu, de-alungul carierei lor.

 Al doilea program de recrutare va viza atragerea în companie a piloţilor de linie deja formaţi profesional. Al treilea program reprezintă un parteneriat cu Forţele Armate Britanice prin care piloţii militari ce îşi doresc o carieră în aviaţia comercială pot deveni piloţi BA.

 Căpitanul Robin Glover, şeful departamentului BA de recrutare a piloţilor, spune că „programul Future Pilot este o oportunitate fantastică pentru oricine, din orice context , de a-şi îndeplinii dorinţa de a deveni pilot şi de a zbura pentru British Airways. Prin eliminarea barierei costurilor iniţiale de training şi transformându-l într-un program accesibil unui număr mai mare de oameni, sperăm să atragem cele mai bune talente.”

 Ceea ce este remarcabil la această campanie, o reprezintă locul unde se desfăşoară. Pe YouTube! British Airways a postat pe contul său de YouTube un clip video în care personalul din carlingă prezintă această oportunitate şi povesteşte pe scurt cum e şi ce trebuie făcut pentru a deveni pilot. Clipul video se încheie prin menţionarea calităţilor esenţiale de care ai nevoie: entuziasm, determinare, dedicare totală şi pasiune pentru zbor şi pentru pasageri. Sună just, nu-i aşa?

Incoming search terms:

Mesaje asemănătoare:

  1. Rolls-Royce şi British Airways finalizează contracte de 5 miliarde de dolari pentru motoare Trent
  2. Qatar Airways face angajari in Romania !
  3. Un nou aparat în carlingă: iPad-ul!
  4. Japonezii zboara low cost!
  5. Tragedie la un show aerian din Polonia

Tag-uri: , , , ,

Categorie:: Editorial, News, People, Pilot Magazin

Autorul acestui articol: George. Vezi profilul complet.


Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.