GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Lockheed Martin a prezentat aeronava viitorului

[ 0 ] 26 august 2011 |

Mai degraba dirijabilul viitorului. Asa arata. Se numeste P-791, iar proiectantii l-au conceput “multirol”: supraveghere, transport militar, transport diverse materiale, raniti si militari in zone greu accesibile.uberblimp 300x174 Lockheed Martin a prezentat aeronava viitorului

Aparatul se ridica datorita heliului din interior, dar si datorita portantei creeata de forma celor 3 camere gonflabile.

Prototipul lui P-791 a zburat prima oara in 2006.

Forta de tractiune a dirijabilului P-791 este ghidata de un sistem  fly-by-wire. Dirijabilul este tip tri-coca fiind construit din materiale textile usoare de inalta rezistenta, ansamblate prin cusatura termica, asigurand o etansare perfecta.

 Dirijabilul hibrid Lockheed Martin include patru perne de aer pentru amortizarea socurilor la aterizare. Deasemeni este prevazut cu patru tampoane tip ventuza care asigura aderenta la sol astfel incat nu este nevoie de un echipament de amarare format din ancore si funii sau de un pilon de ancorare amplasat la locul de aterizare si fixat in sol.

 



Alte articole care s-ar putea sa-ți placă

Tag-uri: , , , ,

Categorie:: Avioane, Pilot Magazin, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement