GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Romania, prezenta cu trei piloti talentati ai Aeroclubului Romaniei la Campionatele Europene de acrobatie!

[ 3 ] 9 august 2011 |

Dupa ce au concurat la Campionatul National de acrobatie al Ungariei, Mihaela Olteanu, Laszlo Ferencz si Iorgov Cristian, toti piloti de elita si instructori la Aeroclubul Romaniei, vor participa la Campionatele Europene de acrobatie, clasa Advanced, desfasurate intre 12 si DSC 0009 300x200 Romania, prezenta cu trei piloti talentati ai Aeroclubului Romaniei la Campionatele Europene de acrobatie!21 august in Slovacia. Acolo, vor infrunta cei mai buni 60 piloti sportivi din Europa, in probe care mai de care mai grele: “impus cunoscut”, “liber ales” , “impus necunoscut” si “liber necunoscut”. Conationalii nostrii vor evolua pe aeronave Extra 300 L, acele avioane frumos colorate ce v-au uimit in evolutii la mitingurile aeriene.

(foto: concurentii la europenele de acrobatie, inainte de plecarea spre Slovacia)

In ce constau probele de la campionat?

In primul rand toate evolutiile se vor face intr-un careu imaginar de 1 km. Va dati seama ce inseamna asta, cand zbori la aproape 400 kmh?

Singurele probe la care concurentii se pot antrena inainte de competitie sunt: “impus cunoscut” (foto), unde figurile acrobatice au fost comunicate la inceputul anului, fiind alese de FAI si “liber ales”, unde fiecare participant are mana libera in realizarea unei game de acrobatie.

DSC 0004 Romania, prezenta cu trei piloti talentati ai Aeroclubului Romaniei la Campionatele Europene de acrobatie!

Probele “surpriza” sunt probele de “impus cunoscut”, unde cele mai bune echipe propun cate o figura acrobatica, iar juriul impune ordinea in care acestea sunt legate si “liber necunoscut”, unde competitorii pot lega figurile de la proba precedenta cum vor ei.

DSC01607 Romania, prezenta cu trei piloti talentati ai Aeroclubului Romaniei la Campionatele Europene de acrobatie!

Lotul National de Acrobatie la antrenament

DSC 0101 Romania, prezenta cu trei piloti talentati ai Aeroclubului Romaniei la Campionatele Europene de acrobatie!

Imagini de la ultimul Campionat European de Acrobatie:

 

Haideti sa le uram succes zburatorilor romani si sa le tinem pumnii sa intoarca cu rezultate bune din Dubnica nad Váhom, Slovacia.

 

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , , , , ,

Categorie:: Aventură, Avioane, Concurs, Editorial, Pilot Magazin, Raid



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (3)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Eddy spune:

    Good Luck to all of them

  2. Georgiana spune:

    Multa bafta!

  3. [...] ceva timp va anuntam ca 3 zburatori ai Aeroclubului Romaniei vor participa la Campionatele Europene de Acrobatie. Zilele trecute ei s-au intors cu bine acasa, din [...]

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement