GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Suhoi T-50, noul model de avion de vânătoare “invizibil” rusesc a ratat decolarea la salonul aeronautic Maks | VIDEO

[ 3 ] 23 august 2011 |

“Zborul a trebuit întrerupt din cauza unei defecţiuni tehnice“, a declarat un purtător de cuvânt al salonului aeronautic, citat de mediafax.avion 300x225 Suhoi T 50, noul model de avion de vânătoare invizibil rusesc a ratat decolarea la salonul aeronautic Maks | VIDEO

Autorităţile ruse mizează pe producţia a 1.000 de aparate T-50 – model aflat în centrul programului de modernizare a armatei ruse -, dintre care mai mult de jumătate ar urma să fie exportate, potrivit Corporaţiei ruse de construcţii aeronautice (OAK).

Avionul monoloc, care a efectuat primul zbor de încercare la 29 ianuarie 2010 la Komsomolsk-pe-Amur, în Extremul Orient rus, a fost prezentat prima dată public la salonul Maks din acest an.

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , , , ,

Categorie:: Ultimele StiriTe pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (3)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Aviatorul spune:

    In ciuda a ce sustin rusii, MiG-29 nu a fost un avion care sa nu aiba probleme. Su-urile (avioanele de vanatoare) au avut si ele problemele lor! F-22 nu este singurul avion care are probleme. Era normal sa o dea si ei in bara! Cu cat e mai complexa tehnologia cu atat e mai greu de intretinut!

  2. Sebi spune:

    Asta asa este. CU cat se complica lucrurile, cu atat se intretin mai greu si se pot strica mai usor

  3. RM spune:

    avioanele mig-29 si su-27(cu toate modificatiunile sale) sunt cu mult mai superioare decit cele a sua (f-18, f-15, f-16), chiar si faimosul f-22 cedeaza comparindul cu su-37, ne mai vorbind de f-35 care este un kkt. Viitoarele marele puteri ca India si China cumpara doar avioane rusesti de tip su-30, su-35, su-37. Numai prostii din NATO, nu le cumpara. Multi piloti romani care au pilotat avioanele de vinatoare atit americane cit si rusesti, spun ca cele ruse sunt mai bune. Romania in loc sa cumpere un avion nou rusesc su-35, cumpara un f-15 cu o virsta de 10 ani cu un pret aproape dublu.

Lasă un comentariu
Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement