GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

“Temerarii inaltimilor albastre” – zi de zbor la Rosiorii de Vede

[ 0 ] 28 august 2011 |

In contextul “Zilelor Municipiului”, in data de 3 septembrie 2011, pe terenul de zbor de la marginea orasului Rosiorir de Vede  se va organiza o zi de zbor.

Autoritatile locale au dat toate aprobarile necesare pentru ca orice aeronava ultrausoara sa poata ateriza in voie. Terenul se afla la marginea S-V a orasului, fiind folosit de catre o asociatie agricola pe post de “aerodrom” pentru aeronava AN2 din dotare.

Vor exista marcaje, precum si o maneca de vant.

Precedenta manifestare aeronautica in Rosiori a avut loc prin ’52, pe vremea cand in zona functiona un regiment de vanatoare. Actiunea din data de 3 septembrie va fi prima de acest gen din 1952 incoace. Participantii vor avea ocazia de a scrie o fila in istoria orasului Rosiorii de Vede!

“Temerarii inaltimilor albastre”  este organizat la initiativa APPAUM si a lui Mihai Atanasie Petrescu, cu ajutorul Primariei Locale, Aeroclubului Romaniei si revistei online Pilot Magazin.

Incoming search terms:

Mesaje asemănătoare:

  1. 105 ani de la primul zbor al lui Traian Vuia, sarbatoriti la Liceul Economic din Rosiori

Tag-uri: , , , ,

Categorie:: Evenimente

Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.


Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.