GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
Image and video hosting by TinyPic

Cum este sa zbori deaspra Brasovului

[ 4 ] 15 septembrie 2011 |

Sambata 10 septembrie parasesc Bucurestiul cu o mica intarziere fata de ora programata initial – 8 A.M si ajung pe la si jumate, in rondul de la Piata Presei Libere. Fosta mea colega de generala, Ana Stamatescu, alaturi de Irina, prietena ei, ma asteptau intr-un Logan visiniu. Urma sa petrecem o zi la Brasov, la kiting si prin oras.

Pe drum, imi aduc aminte de ce am vorbit cu Calin Manea acum ceva timp, la inaugurarea terenului de zbor de la Rosiori si de promisiunea lui ca, odata ajuns prin Brasov, imi va arata orasul de sus. Un pic suspicios ca il voi gasi liber si dornic de mers la zbor, caci  il anuntam din scurt de venirea mea in Brasov, il sun. Acesta imi raspunde promt si amabil, ca nu avea gand sa mearga la zbor astazi, dar ca ne vedem la Sanpetru, daca tot mi-a promis si s-a ivit aceasta ocazie.

Intram in Brasov. Gps-ul instalat pe iPhone-ul Anei nu era bun de nimic, caci nu reuseam sa gasim drumul spre Sanpetru. Intrebam localnici, ne explica, dar tot aveam nevoie de o mica harta. Atunci ii vine Irinei in minte sa foloseasca harta de la Facebook, bazata pe Google Maps. Ca sa vezi, ideea ei ne-a aliniat pe drumul catre aerodrom!

Odata intrati in curtea Aeroclubului, il gasim si pe Calin, care ne astepta de ceva timp (cat ne-am fastacit noi sa gasim drumul). Ne legam in singurul Maule din tara, eu alaturi de pilot si fetele in spate si decolam de pe pista brasoveana.

Senzatia oferita de acest avion a fost una deosebita. Stabil in turbulentele specifice zonei, ne-a plimbat pe deasupra Brasovului si Rasnovului vreme de 20 de minute, zic eu. Fetele pierdusera notiunea timpului acolo sus, dar le-a placut enorm!

Dupa acest minunat zbor oferit de Calin Manea cu avionul clubului sau, Kronfly, ne-am indreptat catre Ghimbav, la kiting, cu Marian Bobe, profesor la Academia Fortelor Aeriene de la Brasov si in timpul liber instructor de kiting.

Dar despre asta veti citi intr-un articol viitor.

Rasnov

Fetele, incantate de primul lor zbor

Multumim pentru zborul deasupra Brasovului

Monumentul planoristic de la Sanpetru

O filmare mai veche, din Maule-ul cu care am zburat ne arata si ea cum este Brasovul de sus:

 

 



Incoming search terms:

Mesaje asemănătoare:

  1. Maule in România, prin zãpadã si cenuşã vulcanică
  2. Maule in România, prin zãpadã si cenuşã

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , ,

Categorie:: Editorial, Pilot Magazin

Image and video hosting by TinyPic


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (4)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Mihai Nazare via Facebook spune:

    Excelente fotogtafii.

  2. Felicitari! am redistribuit aceasta postare si noi :)

  3. [...] Prietenii nostri de la Kronfly Airclub Brasov ne-au povestit cum au adus primul si singurul Maule in Romania. Tot cu ei, pentru a ne convinge de capacitatile acestei aeronave, am zburat deasupra Brasovului. [...]

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.