GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Jessica Cox – ambitia unei femei de a zbura chiar si fara maini

[ 2 ] 17 septembrie 2011 |

O femeie din America, fara maini din nastere, avand o ambitie iesita din comun a reusit sa obtina brevet de pilot de light sport aircraft. Am mai auzit de ex. de piloti carora le-au fost amputate ambele picioare, dar care au continuat sa zboare cu proteze, dar sa zboare cineva fara maini, de asa ceva nu am mai auzit.

Prin vointa si dorinta, prin insistenta si consecventa, desi s-a nascut fara maini si se foloseste doar de picioare, Jessica a demonstrat ca poate sa faca  mai multe cu membrele inferioare decat putem face noi, care avem si maini si picioare.


Ms Jessica Cox, din Tucson, Arizona, Statele Unite ale Americii, este absolventa a facultatii de psihologie,  este o fosta dansatoare si detine centura dubla neagră la Tae Kwon-Do. Jessica canta la pian, poate folosi computerul si telefonul mobil, poate sa-si perie parul si se poate machia ca orice femeie.
 Ea a reusit sa obtina brevetul de pilot, de light sport aircaraft. A efectuat 89 de ore de zbor si in loc de 6 luni cat dureaza pentru a obtine o licenta de pilot, pregatirea ei a durat trei ani, dar nu s-a lasat. Avionul pe care zboara se numeste Ercoupe si este un avion special adaptat, ca toate comenzile sa se poata efectua cu ajutorul picioarelor. Jesica detine si permis de conducere auto. 

Incoming search terms:

Mesaje asemănătoare:

  1. Tudor Vlad, prietenul nostru, a obtinut licenta PPL! Cum a fost examenul, va spune chiar el
  2. Pe cerul unei zile de vară
  3. Sunt pasager al unei companii aeriene Europene. Ce drepturi am?
  4. Faceti cunostinta cu romanii care ne vor reprezenta la Campionatul Mondial de parapanta!
  5. 16 lucruri pe care trebuie sa le faci ca pilot!

Tag-uri: , , , , , , , , ,

Categorie:: Editorial

Autorul acestui articol: Mihai Nazare. Vezi profilul complet.


Comentarii (2)

Feed RSS pentru comentarii

  1. eva888 spune:

    E nemaipomenit cea ce a facut aceasta femeie

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.