GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Campionatul National de U.L.M 2011 | Au inceput inscrierile

[ 2 ] 19 octombrie 2011 |

“O competitie creste nivelul de pregatire al pilotilor, se creeaza legaturi, schimb de experienta”

Puteti descarca de AICI formularul de inscriere pentru concurs. Dupa ce il completati, il trimiteti la [email protected] pana miercuri, 26 octombrie.

Cea de-a 22-a editie a Campionatului National de ULM isi incalzeste motorul pentru decolarea ce va avea loc saptamana viitoare, miercuri, 26 DSC 00721 300x200 Campionatul National de U.L.M 2011 | Au inceput inscrierileoctombrie.

Cu o durata de 4 zile, concursul desfasurat pe Aerodromul de la Clinceni va avea doua probe:

1. Aterizare la punct fix

Se aterizeaza, exceptand cazurile speciale doar cu motor!

2. Raid de regularitate.

In ce consta raidul de regularitate?  Juriul stabileste un traseu, iar concurentii trebuie sa dea o declaratie de estima  (de exemplu: la ora 11 sunt la verticala x.) si sa realizeze un calcul de navigatie. Pentru fiecare secunda in plus sau minus fata de estima data juriului, concurentii vor pierde un punct. Trebuie stiut si faptul ca unghiul la care se vine la verticala unei zone conteaza si el. Astfel, daca depasiti unghiul de 15 grade fata de traiectul initial, pierdeti iarasi puncte.

Ambele sunt valabile atat pentru avioane cat si motodeltaplane (pendular si triax).

Organizatorul – Aeroclubul Romaniei, poate asigura in limita spatiului disponibil cazare in cladirea de la Clinceni, dar poate recomanda si  in zona locuri de cazare si masa.

Pentru inscriere sunt necesare urmatoarele:

Licenta de pilot ulm (motodeltaplan sau avion) si vizita medicala (ambele valabile) si completarea formularului de concurs. Totodata, se va plati taxa pentru coordonare conform HG912.

Formularul de inscriere se trimite la adresa de email: [email protected] pana miercuri, 26 octombrie, prima zi de concurs.

Organizatorii spera ca numarul zburatorilor inscrisi sa fie cat mai mare, pentru ca participarea intr-o astfel de competitie nu poate fi decat buna. Participantii au ocazia sa faca schimb de experienta, sa evolueze in organizarea unui raid aerian si sa-si imbunatateasca aterizarile.

Partenerul media principal – Pilot Magazin, va incerca sa va tina la curent cu evolutia concurentilor din timpul probelor de concurs. Totodata, la finalul acestuia, va oferi premii surpriza participantilor.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Categorie:: Aventură, Avioane, Concurs, Evenimente, Fotografii, People, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (2)

Feed RSS pentru comentarii

  1. ulmist suparat spune:

    am ajuns sa depind de voi pentru a ma inscrie la campionat…nu am mai gasit pe nicaieri formularul de inscriere…ma simt umilit

  2. Sebi spune:

    Nu aveti de ce sa spuneti asta. Ar trebui sa va bucurati ca venim in ajutorul dvs, cautam sa va tinem la curent cu ultimele noutati aviatice si sa sprijinim organizarea de evenimente aviatice.

    Cer senin si bafta la campionat.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement