GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
Image and video hosting by TinyPic

“Secretele” unui zbor cu avionul de linie. Ce fac pilotii, in timp ce voi credeti ca sunt la mansa?

[ 1 ] 16 octombrie 2011 |

Articolul, publicat in Antena 3 ieri, seamana mai mult a parodie decat a stire. Cineva a “scos la iveala” ce ar face pilotii avioanelor de pasageri, in timp ce voi credeti ca au grija de siguranta pasagerilor si stau cu mana pe comenzi:

1. Piloţii nu conduc în permanenţă avionul. Atunci când merg la toaletă, piloţii îşi părăsesc cabina, iar echipajul de bord creează o barieră umană între cabina de pilotaj şi restul avionului.

2. Există şi locuri bune într-un avion. Dacă ştii că ai rău de înălţime, trebuie să rogi însoţitorii de bord să te conducă spre locurile speciale din aeronavă. Acestea se află la jumătatea avionului, mai precis, în zona aripilor. Atunci când avionul decolează sau aterizează, partea de mijloc este stabilă, în timp ce spatele şi faţa intră în balans.

3. De ce nu ai voie cu electronice în avion? Încă nimeni nu ştie de ce sunt interzise electronicele în aparatele de zbor, pentru că nimeni nu a reuşit să demonstreze ceva în acest sens. Se crede că electronicele pot interfera cu instrumentele de zbor, cele mai periculoase sunt electronicele care emit semnal, precum telefoanele mobile sau modemurile de internet.

4. Între membrii echipajului se înfiripă idile. Pentru că îşi petrec o mare parte din timp în aer, în acelaşi hotel, departe de casă, este foarte probabil ca între membrii echipajelor să aibă loc relaţii mai puţin profesionale, scrie site-ul Away.com.

Sunteti de acord cu aceste afirmatii? Mie unul mi se par activitati firesti. Exceptand idilele, pe care multe companii aeriene nu le permit.

Incoming search terms:

Mesaje asemănătoare:

  1. Sunt pasager al unei companii aeriene Europene. Ce drepturi am?
  2. Eric Boyd, pustiul care citeste reviste in timp ce zboara cu Pitts-ul | VIDEO
  3. Piloţii? Cei mai buni manageri!
  4. Airbus viseaza la avionul viitorului
  5. Aerotouring: La pescuit in Delta…cu avionul!
  6. Fuga lui Smighelschi cu avionul
  7. Prima lectie de zbor: Aclimatizarea

Tag-uri: , , , , , , ,

Categorie:: Editorial

Image and video hosting by TinyPic


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (1)

Feed RSS pentru comentarii

  1. ioana spune:

    Ce viata faina!

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.