GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

2012 aduce un nou aeroport la Berlin, precum si ruta Bucuresti – Berlin cu Lufthansa!

[ 0 ] 10 noiembrie 2011 |

Inaugurarea noului aeroport Berlin-Brandenburg „Willy Brandt” din iunie 2012 va facilita  lansarea noilor zboruri între București și Berlin. Pentru prima dată, Lufthansa va face legătura între cele două capitale cu zboruri non-stop, de patru ori pe săptămână.

Preţul practicat pe această rută va fi de 49 de euro pe o singură călătorie iar aeronava care va opera zborurile este un Airbus A320.

În plus, tot din vara anului viitor,  compania va dubla capacitatea de zbor din Sibiu, de la şapte zboruri săptămânale, la 14.

“Deschiderea noului aeroport Berlin-Brandenburg „Willy Brandt” de anul viitor crează o nouă dinamică a creșterii și noi oportunități pe piață”, a declarat Carsten Spohr, CEO al Lufthansa Passenger Airlines, in cadrul conferintei de ieri Lufthansa. “Mizăm pe Berlin și am hotărât să participăm mai mult decât se așteaptă de la noi pentru creșterea capacității viitoare a aeroportului BER”, adaugă acesta.

Decizia de a include România în rețeaua aeroportului din Berlin dovedește încrederea pe care o avem în această piață. Până în acest moment, anul 2011 a fost unul de succes pentru noi și am putut observa o creștere a numărului de pasageri cu peste 20% pentru zborurile către și dinspre România. Estimăm un nou record de pasageri la finalul acestui an” afirmă Dl. Ofer Kisch, General Manager Lufthansa Group în Europa Centrală și de Est. “Conform celor mai recente analize de piață, observăm un potențial imens de creștere al numărului de pasageri români pe zborurile către Berlin, atât în interes de afaceri, cât și cu scop turistic,”, a marturisit el.

Despre aeroport

Noul aeroport Berlin-Brandenburg va fi “un aeroport al destinațiilor scurte” pentru pasagerii Lufthansa.

Compania aeriana va oferi în exclusivitate clienților săi, o zona cu douăsprezece ghișee de check-în în sala principală. În timpul orelor de vârf acest număr poate crește cu până la 10 ghișee.

Mai mult, pasagerii își pot printa biletele de îmbarcare la unul dintre cele 23 de aparate de ”self check-in”. Avioanele Lufthansa și cele ale companiilor aeriene partenere se vor putea parca direct la terminalul principal. În total, vor fi disponibile șapte linii de aterizare; două din cele nouă porți sunt rezervate zonei din afara spațiului Schengen. Totodata, saloanele de asteptare vor insuma circa 1.500 metri patrati!

De ce Berlin?

Cu peste 8,2 milioane de vizitatori în 2010, Berlin este una dintre cele mai populare destinații ale Europei și al treilea cel mai important oraș din lume pentru găzduirea congreselor și expozițiilor.

Pentru a inspira și mai mulți vizitatori internaționali, Lufthansa cooperează cu numeroase instituții de artă, cultură, modă și cu afaceri gastronomice.

Alte noutati:

Programe de fidelizare

Un nou sistem de tarifare care va contribui la implementarea unei oferte Lufthansa către Berlin: ‹‹Din București, cu doar 49 EUR, toate taxele incluse›› va fi noul mesaj. Tarifele pentru o călătorie dus vor include de acum și posibilitatea de a colecta mile prin cel mai mare program de fidelizare al unei companii aeriene din Europa, Miles&More, kilograme în plus la bagaje și un meniu variat la bordul avionului. Toate zborurile vor fi configurate pentru clasele Business și Economy.

Incoming search terms:

Mesaje asemănătoare:

  1. Incident Tarom pe ruta Budapesta – Bucuresti
  2. Conferinţa de presă Lufthansa
  3. Chinezii isi fac aeroport langa Beijing. Va fi cel mai mare din lume!
  4. Boeing 747-8 in schema de vopsire Lufthansa | VEZI cum arata
  5. Zbor indoliat pentru Lufthansa
  6. Scaune mai subţiri pentru Lufthansa
  7. Miami a devenit noua destinaţie Lufthansa A380

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , ,

Categorie:: Avioane, Editorial, Evenimente, Ultimele Stiri

Image and video hosting by TinyPic


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.