GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Angajari | NASA recruteaza personal! | VIDEO de promovare

[ 0 ] 19 noiembrie 2011 |

Anunţul NASA de „vânătoare de capete”, numit The Astronaut Candidate Program a fost făcut public marţi, 15 noiembrie, la sediul său din Washington, D.C.


La eveniment au participat administratorul NASA Charlie Bolden, administratorul asistent de resurse umane Jeri Buchholz, directorul de operaţiuni zbor Janet Cavandi, alături de cinci absolvenţi ai promoţiei 2009 a şcolii de astronauţi NASA.

Având în vedere planurile de viitor ale americanilor, probabil că din rândurile noilor absolvenţi sau ale celor ce urmează a fi angajaţi, vor proveni primii oameni care vor vizita din nou Luna ori poate chiar planeta Marte.

The Astronaut Candidate Program este accesibil oricărei persoane care îndeplineşte cerinţele cerute de NASA pentru angajare, respectiv: diplomă de absolvent în matematică, inginerie sau ştiinţe; trei ani de experienţă profesională în domeniul absolvit; experienţa în zboruri pe avioane supersonice constituie un avantaj.

Aplicările pentru posturile de astronaut pot fi depuse prin intermediul site-ului USAJobs.gov până la data de 27 ianuarie 2012. Etapa a doua de preselecţie va fi constituită din evaluări şi interviuri, decizia finală de angajare urmând a fi luată până la începutul verii lui 2013, când deja sunt programate să înceapă antrenamentele viitorilor astronauţi, scriu cei de la stiinta si tehnica.com.

Incoming search terms:

Mesaje asemănătoare:

  1. NASA dezvoltă un nou vehicul pentru explorarea spaţiului
  2. Taxiuri spatiale “made by Boeing” intr-un hangar NASA
  3. NASA a inregistrat cum se roteste Pamantul din SPATIU | VIDEO
  4. NASA pregateste servicii spatiale private incepand cu 2013
  5. NASA construieşte suprafaţa unui asteroid pe fundul mării

Tag-uri: , , , , , , ,

Categorie:: News, People

Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.


Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.