GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Cele mai ciudate si neobisnuite accidente aviatice # 3. A deturnat avionul in care se afla propria sa mama, pentru a incasa banii de asigurare

[ 0 ] 8 noiembrie 2011 |

Ora 6.52 seara, prima zi a lui Noiembrie 1955. O aeronava DC – 6B operata de United AirLines, sau mai detaliat spus zborul 629, a decolat din Stapleton, aeroportul din Denver, Colorado, catre Seattle.

Unsprezece minute mai tarziu, aparatul de zbor incarcat cu 44 de persoane avea sa prabuseasca in mod straniu, pe un camp.

Dupa cateva zile de investigatii s-a aflat si cauza accidentului: Jack Gilbert Graham a ascuns o bomba in bagajul mamei sale, pentru a ii incasa polita de asigurare de 38.000$. Totodata, anchetatorii au aflat ca aeronava de tip DC-6B era programata sa cada in munti, dar faptul ca decolarea a avut intarziere a facut ca bagajul sa explodeze la scurt timp dupa decolare.

Graham nu a aratat nici un fel de regret. Pe 11 Noiembrie 1956 el a fost condamnat la moarte pentru crima.

Incoming search terms:

Mesaje asemănătoare:

  1. Cele mai ciudate si neobisnuite accidente aviatice # 2. A deturnat avionul in care i se afla sotia, pentru a incasa banii de pe polita de asigurare!
  2. Barbara Harmer – prima femeie care a pilotat Concorde
  3. “Secretele” unui zbor cu avionul de linie. Ce fac pilotii, in timp ce voi credeti ca sunt la mansa?

Tag-uri: , , , , , , , ,

Categorie:: Editorial, People

Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.


Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.