GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
zbor-de-agrement

Castiga unul dintre cele 60 de ZBORURI GRATIS oferite de Wizz Air, la pret de calatorie cu metroul

[ 1 ] 29 februarie 2012 |

Până pe 20 aprilie proiectul special „Câştigă 1 călătorie pe zi oriunde în Europa” va oferi 60 de călătorii pentru 60 de câştigători către orice destinaţie Wizz Air din Europa.

Mecanismul promoţiei constă în scanarea cu ajutorul unui smartphone a QR cod-ului afişat pe structura special amenajată în staţia de metrou Unirii 1. Imediat utilizatorii vor fi direcţionaţi către site-ul campaniei zboarauşor.ro unde vor trebui să introducă datele personale. În fiecare zi va fi desemnat câte un câştigător al unui voucher disponibil pentru orice destinaţie Wizz Air din Europa.

Foooaaaarte tare ideea! Dar cei care nu circula cu metroul, sau care nu fac tranzit la Unirii?

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , ,

Categorie:: Concurs, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (1)

Feed RSS pentru comentarii

  1. g.o. spune:

    Concursul , care nu da aceeasi sansa intregii natii , nu este decat o mica intrecere la nivel local si nu vad rostul publicarii la nivel global .

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement