GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Pilot Magazin te trimite în al 9 lea cer de Dragobete (X)

[ 2 ] 14 februarie 2012 |

Trimis de Iulia;

Când am văzut concursul a început să îmi bată inima cu putere şi îmi tot ziceam în gând “Ce frumos, ce frumos, ce frumos!” (de fapt, de 20 de ori mai mult decât atât). Sunt atât de entuziasmată pentru că ar fi cadoul absolut perfect pentru prietenul meu: în primul rând pentru că este original şi interesant, iar în al doilea rând pentru că el vrea să intre la ATM, la Sisteme Integrate de Aviaţie şi Mecanica şi a vrut să intre acum un an la Şcoala de Aviaţie (din păcate situaţia materială nu-i mai permite). Mi-ar plăcea foarte mult să-l suprind în acest fel, m-ar face fericită pentru că l-aş vedea fericit. Şi sigur l-aş vedea fericit pentru că avioanele şi motoarele de avioane sunt principalele subiecte pe care le aud când vine vorba de meseria pe care o va avea.

*LIKE dacă acest argument te-a convins!

Tag-uri: , , , , ,

Categorie:: Concurs



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (2)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Emi spune:

    Sper ca prietenul tau sa te aprecieze in masura in care te-ai entuziasmat la ideea acestui concurs. Succes!

  2. g.o. spune:

    Ratare in ceva aduce succesin altceva .Nu disperati ci mergeti mai departe pe drumul care va place . Succes .

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement