GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
Image and video hosting by TinyPic

Reduceri de 50% astazi la bilete de avion. Cu dragoste, ParAvion.ro

[ 0 ] 14 februarie 2012 |

Paravion.ro, prima agentie de servicii turistice online de pe piata locala, lanseaza, cu ocazia Valentine’s Day, campania “Reduceri din [email protected]”, prin care ofera discount-uri de 50% pentru anumite pachete de vacanta.

In cadrul campaniei, clientii Paravion.ro vor beneficia de preturi reduse la jumatate pentru una dintre cele mai apreciate destinatii turistice: Antalya. Astfel, un pachet de 7 nopti all inclusive la un hotel de 3 stele care consta in cazare, transport cu avionul (taxele de aeroport sunt incluse) si transfer aeroport-hotel-aeroport poate fi achizitionat cu doar 195 de euro/persoana (fata de 390 de euro in mod normal).

O vacanta all inclusive la un hotel de 4 stele, care include 7 nopti de cazare, transport cu avionul (taxele de aeroport sunt incluse) si transfer aeroport-hotel-aeroport va costa 210 de euro (comparativ cu un pret de lista de 420 de euro).

Campania “Reduceri din [email protected]” va incepe marti, 14 februarie, la ora 00:00 fiind valabila 24 de ore si doar in limita stocului disponibil.

“Promotia Reduceri din [email protected] face parte dintr-o serie de campanii pe care le vom organiza in acest an pentru a ne rasplati clientii fideli. Suntem siguri ca  aceasta campanie va avea succes, Antalya fiind una dintre destinatiile aflate in topul preferintelor turistilor romani”, afirma Remus Visan, Deputy Managing Director al Paravion.ro.

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , , ,

Categorie:: Pilot Magazin, Publicitate, Ultimele Stiri

Image and video hosting by TinyPic


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.