GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
Image and video hosting by TinyPic

Cum este sa te catapultezi dintr-un avion la peste viteza sunetului? | Video-interviu cu supravietuitorul unui astfel de eveniment

[ 0 ] 23 martie 2012 |

Cu siguranta ati incercat, macar o data in viata sa scoateti mana pe geamul masinii la peste 100 kmh. Dar v-ati intrebat cum se simte sa faceti acelasi lucru la peste 1.000km/h, adica la viteza sunetului?

Capitanul Brian Udell a avut parte de mai mult decat o mana scoasa pe geam. El a fost nevoit sa se catapulteze dintr-un F15, la peste viteza sunetului. Intamplarea a avut loc in 1995, in timpul unui exercitiu militar. Capitanul a fost nevoit sa catapulteze, alaturi de copilot,  in momentul in care, datorita unei defectiuni tehnice a pierdut controlul aparatului de zbor.

Udell abia a supravietuit catapultarii din avionul supersonic, aterizand, cu rani la maini si la picioare in apa oceanului. Colegul sau insa nu a fost la fel de norocos.

Cuvintele sunt de prisos in cazul de fata, asa ca va las sa urmariti videoclipul de mai jos, cu relatarea supravietuitorului catapultarii la peste 1.000km/h.

Incoming search terms:

Mesaje asemănătoare:

  1. Supersonicul F – 35 a realizat prima aterizare verticala pe un portavion | VIDEO
  2. Vizita…
  3. Accidente aviatice din istorie – American Airlines, zborul 191

Tag-uri: , , , , , ,

Categorie:: Editorial, People, Pilot Magazin, Pilot Magazin TV

Image and video hosting by TinyPic


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.