GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
Image and video hosting by TinyPic

Experienţa Top Gun

[ 0 ] 11 martie 2012 |

Cu totii ati vazut Top Gun. Nu v-ati dorit macar o secunda sa fiti si voi in pielea unui pilot de supersonic? Ei bine…dorinta voastra poate deveni realitate, acum, in Rusia.

Compania “Country of Tourism” oferă doritorilor zboruri în avioane de tip MiG-29. Această aeronavă supersonică a fost concepută în anii ’70 de aviaţia sovietică ca răspuns la avioanele de luptă americane F-15 şi F-16.

Pentru 16.000 de dolari, doritorii pot zbura 25 de minute în aeronava multirol, timp în care vor asista la spargerea barierei sunetului şi vor trai pe pielea lor acrobaţii desprinse din filmul Top Gun.

 

 

Cei ce doresc o experienţă cu adevărat unică, compania rusă oferă şi un zbor până în stratosferă, la 22 de kilometri altitudine. Clienţii au şansa de a vedea curbatura pământului, de la acea înălţime orizontul întinzându-se pe aproximativ 1100 de kilometri. Pentru acest pachet, compania rusă solicită 24.000 de dolari.

 

Tag-uri: , , , ,

Categorie:: Aventură, Ultimele Stiri

Image and video hosting by TinyPic


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.