GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
Image and video hosting by TinyPic

Incepe admiterea la cursurile de Insotitori de Bord la Scoala Superioara De Aviatie Civila!

[ 0 ] 6 martie 2012 |

SSAVC pune la bataie 40 de locuri la cursurile pentru insotitori de bord. Admiterea are loc in perioada 12-14 martie.

  • In ce consta admiterea?

Examenul de admitere constă în susținerea probelor scris și oral la limba Engleză și a probei de Geografie a României și Europei, iar acesta poate fi susținut de către orice persoană care are vârsta de peste 18 ani și deține diploma de Bacalaureat.

  • Ce veti invata la cursuri:

Canditații care vor fi admiși în urma examenului vor începe cursurile în cadrul scolii pe data de 19 martie 2012, reprezentând modulul teoretic ce durează două luni.

Pe parcursul celor două luni de pregătire teoretică în cadrul SSAVC, cursanții vor studia materii precum: limba engleză, geografie și meteorologie aeronautică, disciplină și responsabilități, medicină aeronautică, proceduri operaționale, cunoașterea aeronavei și legislație aeronautică.

Pentru obținerea licenței de zbor, cursanții vor susține un examen de absolvire a modulului teoretic, după care urmează modulul practic în cadrul unui operator aerian: cursul de conversie, simulator de zbor și un minim de 20 de ore de instruire practică în zbor.

După finalizarea modulului practic se sustine un nou examen în cadrul Autorității Aeronautice Civile Române. Aceasta este ultima treapta pe care viitorii insotitori de bord o au de urcat pana ajung in avionul numit “cariera de steward/stewardesa”.

Incoming search terms:

Mesaje asemănătoare:

  1. Zbor mai sigur – primul manual de medicină aeronautică în limba română
  2. Curs pentru reinnoirea licentei de pilot motodelta

Tag-uri: , , , , , , , ,

Categorie:: Publicitate

Image and video hosting by TinyPic


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.