GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Avion ultrausor prabusit langa Brasov. Pilotul a scapat teafar, iar ULM-ul a fost doar putin “sifonat”

[ 2 ] 27 aprilie 2012 |

Potrivit prefectului judeţului Braşov, Ion Gonţea, incidentul aviatic s-a petrecut, joi seară, în jurul orei 20.30, când la numărul de urgenţă 112 a fost primit un apel că un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat între localităţile braşovene Vlădeni şi Perşani, la aproximativ 30 -35 de kilometri de municipiul Braşov, în apropierea unei zone împădurite, conform antena3.

563014 300x179 Avion ultrausor prabusit langa Brasov. Pilotul a scapat teafar, iar ULM ul a fost doar putin sifonat“Apelul a venit la Serviciul unic 112 de la un şofer care circula pe DN1 şi care a văzut din maşină ce s-a întâmplat. Echipajul de intervenţie a ajuns la faţa locului foarte rapid, în cel mult un sfert de oră”, a mai spus prefectul Ion Gonţea.

Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, a declarat că în momentul în care echipajul ISU a ajuns la locul incidentului, pilotul era în afara avionului, fiind în stare de şoc. “I s-a acordat primul ajutor, este conştient, era pe picioarele lui când l-am găsit. El refuză să fie transportat la spital”, a spus Sfreja.
“Pilotul, care este si proprietarul aeronavei, a sesizat probleme la motor si a decis sa aterizeze fortat pe un teren viran. La aterizare, a fost rupta elicea si roata din fata a aparatului. In acest moment aparatul este garat si va fi investigat de Centrului de Investigatie si Analiza pentru Siguranta Aviatiei Civile”, a declarat, pentru Agerpres, George Rotaru, directorul Aeroclubului Romaniei, institutie care certifica aparatele de zbor de acest tip.

Momentan nu se stiu alte informatii. Va vom tine la curent de indata ce vom avea noutati.

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , ,

Categorie:: Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (2)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Mihai spune:

    Inmatricularea, asa cum am vazut la TV, e D-MEDO

  2. g.o. spune:

    Norocul sa nu te paraseasca , restul se rezolva .

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement