GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
zbor-de-agrement

Bebeluş născut în avion, cu ajutorul pasagerilor şi a unor instrumente sterilizate cu votcă

[ 0 ] 6 aprilie 2012 |

Cu toate ca ar mai fi avut trei saptamani pana cand ar fi trebuit sa nasca,  bebeluşul lui Katherine Oyedoh nu a fost dispus să mai aştepte, aşa că a venit pe lume în avion, în timp ce se afla undeva în aer, între Atlanta şi Senegal. Aflată la prima naştere, femeia a născut cu ajutorul celorlalţi pasageri şi al stewardeselor, scriu cei de la realitatea.article 2125127 1277b2f1000005dc 262 634x462 85844700 300x218 Bebeluş născut în avion, cu ajutorul pasagerilor şi a unor instrumente sterilizate cu votcă

“Am văzut-o şi mi-am dat seama din felul în care se îndoia şi gemea că asta se va petrece”, îşi aminteşte Susan Carnes, una dintre insotitoarele de bord. Carnes a întrebat dacă există un medic printre pasageri şi, spre marele noroc al viitoarei mame şi al copilului, un medic ginecolog era prezent.

În ciuda agitaţiei, viitoarea mamă a fost foarte calmă, cu toate că era speriată, atât pentru că era singură, cât şi pentru că se afla la prima naştere. Stewardesa a început să adune prosoape, mănuşi şi o pereche de foarfece, asta în timp ce alţi pasageri s-au oferit să îi ajute.

Unul dintre pasageri a monitorizat, cu un ceas, contracţiile femeii, în timp ce alţi doi, care aveau studii medicale, au monitorizat tensiunea femeii. Iar atunci când a fost momentul tăierii cordonului ombilical, un alt pasager şi-a oferit şireturile de la pantofi, pe care le-au sterilizat, împreună cu foarfeca, într-un pahar cu votca.

Copilul, un băieţel sănătos, va fi botezat Ebosalume. Stewardesa spune că un moment emoţionant s-a petrecut după naşterea micuţului, când toţi pasagerii erau cu privirile aţintite asupra lor, aşa că a ridicat copilul în aer şi le-a spus că e băieţel, moment în care toată lumea a început să aplaude şi să râdă.

Avionul a atrizat de urgenţă la Dakar, în Senegal, iar mama şi copilul se vor întoarce înapoi în Statele Unite, pentru ca tatăl micuţului Ebosalume să îl poată întâlni.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , ,

Categorie:: Aventură, People, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement