GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
Image and video hosting by TinyPic

Azi, 9 Mai 2012 este cea mai aglomerata zi din istoria Aeroportului Otopeni

[ 0 ] 9 mai 2012 |

Nu- mi place fotbalul. Il detest. Dar hai sa nu vorbim despre asta. Sa vorbim mai bine despre cum un meci de fotbal intre doua echipe straine scrie istoria pentru Aeroportul Otopeni.

Bucureştiul aşteaptă în jur de 30.000 de microbişti la meciul de pe 9 mai, dintre care 18.000 sunt suporteri ai celor două echipe de fotbal. Aproape toţi vor pătrunde în România pe singura poartă internaţională de acces aviatic: Aeroportul Henri Coandă. “Ne aşteptăm la dublarea traficului zilnic. Va fi o zi specială şi pentru noi, iar de aceea ne vom lua toate măsurile de siguranţă”, spune Valentin Iordache, director de comunicare la Otopeni.

Până ieri, şefii de la aeroport au fost anunţaţi să se pregătească pentru un număr de 18.000 de suporteri care vor ajunge în România prin intermediul unor curse charter. “Luăm în calcul 70-80 de aeronave de capacitate medie standard, adică între 150 şi 200 de călători de cursă. Aeronavele medii sunt cele de tipul Airbus 320 sau Boeing 737, dar ţinând cont de eveniment ne aşteptăm să aterizeze chiar şi aparate de tip Boeing 747, care sunt mai rare la noi”, detaliază Valentin Iordache.

Pe lângă avioanele charter, mai sunt şi cursele de linie din ziua respectivă, care sunt deja pline ochi. “Ne aşteptăm la 20.000 de suporteri şi suntem gata să-i primim după protocolul de rigoare. Fanii celor două echipe nu trebuie să se întâlnească nici la plecare, nici la sosire“, a tinut sa precizeze oficialul.

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , , , ,

Categorie:: Avioane, Ultimele Stiri

Image and video hosting by TinyPic


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.