GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
Image and video hosting by TinyPic

Clipul Zilei # 41. Cedarea motorului in decolare | VIDEO

[ 0 ] 28 mai 2012 |

In cazul cedarii motorului in timpul decolarii, nu este  imposibil sa iesi cu bine din aceasta situatie, dar in multe cazuri, pentru multi piloti, deznodamantul a fost fatal.

Decolam de pe aeroport mentinand directia pe axul pistei. La inaltimea de 500 de metri motorul isi pierde puterea. Procedura de urgenta consta in a lua decizia optima doar in cateva secunde. Pentru asta trebuie sa fim calmi si sa nu intram in panica, pentru ca sa putem gandi limpede: Ne intoarcem la aeroport, sau cautam un loc de aterizare in cazul ca terenul de sub noi este un camp deschis ?
Este bine ca orice pilot sa stie ce finete are avionul pe care il piloteaza in zbor planat. Astfel poate decide in cunostinta de cauza, daca la inaltimea la care se afla mai poate sa ajunga la aeroport  zburand in regim de planor. In caz contrar pilotul va cauta un loc in care va efectua o aterizare de urgenta.  

Tag-uri: , , , , , , , , , ,

Categorie:: Lectia de zbor, Pilot Magazin TV

Image and video hosting by TinyPic


Autorul acestui articol: Mihai Nazare. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.