GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
Image and video hosting by TinyPic

Contrabanda cu avionul de pasageri | Ieri au fost descoperite tigări de contrabandă în cabina piloţilor unei curse aeriene, pe Aeroportul Otopeni

[ 0 ] 2 mai 2012 |

De la contrabanda cu motodeltaplanul s-a ajuns la contrabanda cu avionul de pasageri! În data de 1 mai 2012, în jurul orei 22.10, inspectorii vamali de la Biroul Vamal Otopeni Călători au efectuat un control asupra unei aeronave care sosise din direcţia Chişinău, se arata intr-un comunicat emis de Autoritatea Nationala a Vamilor.

După debarcarea pasagerilor şi a echipajului, inspectorii vamali au găsit în cabina piloţilor o geantă şi două sacoşe care conţineau ţigări. Echipajul cursei a declarat că bagajul aparţine unui membru suplimentar al echipajului.

Respectivul pasager, care intrase în ţară pe fluxul curselor interne, nu pe fluxul normal de pasageri, a fost identificat şi a declarat că el a fost cel care a adus ţigările de la Chişinău, încercând să le sustragă de la controlul vamal.

Autoritatea vamală a procedat la reţinerea celor 830 pachete de ţigări de contrabandă. Fapta constituind infracţiune, cazul a fost preluat de organele competente pentru continuarea cercetărilor.

Incoming search terms:

Mesaje asemănătoare:

  1. Alarma cu bomba in Aeroportul Otopeni
  2. Aterizare cu probleme pe Aeroportul Otopeni in aceasta seara ( 21. 12. 2011)
  3. Cel mai mare accident aeronautic din Romania…la un pas de a se intampla, saptamana trecuta, pe aeroportul Otopeni!
  4. Maine mergem la Otopeni Airshow!
  5. Alerta pe Otopeni, acum cateva zile. Dintr-o punga curgea sange!
  6. Duminica aceasta ceasurile trec la ora de vara iar low-costul trece pe Otopeni

Tag-uri: , , , , , , , ,

Categorie:: Ultimele Stiri

Image and video hosting by TinyPic


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.