GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
Image and video hosting by TinyPic

Malaysia Airlines si-au primit primul Airbus A380

[ 0 ] 31 mai 2012 |

Compania asiatica a devenit astfel cel de-al 8-lea operator de A380, cel mai mare si mai economic avion de pasageri din lume. Acesta va fi introdus din 2 iulie pe ruta Kuala Lumpur-Londra.

foto: http://www.aviatime.com

Gigantul a aterizat ieri, 30 Mai, la Hub-ul transportatorului aviatic. Acest Airbus este unul dintre cele sase avioane comandate de malaysieni. El vine echipat cu motoare Rolls Royce Trent 900, o configuratie de trei clase si o capacitate de 494 de pasageri.

Datorita autonomiei mari, noul avion al Malaysia Airlines poate zbura cu un singur plin din Kuala Lumpur, unde se afla hub-ul companiei aeriene, pana catre orice destinatie europeana.

Inca de cand a intrat in serviciul companiilor aeriene, A380 a intrecut orice asteptari, caci, in ciuda confortului oferit, poate zbura in regim de low-cost, fiind totodata si “prietenos” cu mediul, datorita tehnologiei avansate utilizate in constructia lui.

Tag-uri: , , , , , , , , ,

Categorie:: Ultimele Stiri

Image and video hosting by TinyPic


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.