GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
Image and video hosting by TinyPic

Aviatia Comerciala in China: planuri pentru o dezvoltare AGRESIVA

[ 0 ] 30 iunie 2012 |

A 68-a intrunire IATA, care s-a tinut in Beijing, a dezvaluit o parte din dedesubturile industriei aeriene chineze. Surprinzator, in timp ce aviatia globala este mai mult pesimista decat optimista in ideea unei dezvoltari, China a venit cu un plan agresiv de dezvoltare!

Aviatia de transport asiatica s-a schimbat radical in ultimii zeci de ani. Clifford Coonan, un jurnalist din domeniu, aminteste ca, acum 20 de ani, in timpul unui zbor pe care l-a inteprins din China, avionul in care se afla alaturi de alti pasageri a fost oprit pe pista de persoane care vindeau mancare, iar la bordul aeronavei era imbarcat un pasager in plus fata de numarul de scaune disponibile.

De acum 20 de ani si pana acum insa, aviatia comerciala chineza s-a dezvoltat cu circa 17.5 % pe an, in prezent fiind cea de-a doua mare piata globala, iar intern, ce-a de a 7-a (tot la nivel mondial). Astfel, anul trecut, profitul obtinut de China in domeniul aviatic a reprezentat jumatate din profitul mondial din acest domeniu.

La intrunirea IATA ce a avut loc recent, CAAC, adica Civil Aviation Administration of China, a prezentat schema de expansiune a aviatiei comerciale chineze. Astfel, reprezentantii CAAC planuiesc sa construiasca 70 noi aeroporturi si sa renoveze alte 101, pana in 2015!

Asta da dezvoltare agresiva!

Tag-uri: , , , , ,

Categorie:: Ultimele Stiri

Image and video hosting by TinyPic


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.