GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
Image and video hosting by TinyPic

Cresterea popularitatii aeronavelor de pasageri din clasa regionala creste si cererea de piloti | VEZI cat castiga un pilot al acestor avioane

[ 0 ] 27 iunie 2012 |

Saptamana aceasta, cei de la Bombardier au facut o prognoza pentru urmatorii 20 de ani de aviatie comerciala.  Se pare ca aeronavele de pasageri de mici dimensiuni (20-90 de locuri) vor fi la fel de populare, daca nu chiar mai mult, precum cele mari (de 100-300 de locuri).

Pana in 2031, spune predictia, in lume vor aparea peste 6.000 de noi aparate de zbor regionale. Acest lucru implica si o crestere a numarului de piloti pentru categoria in discutie.

In 2011, ATR a primit comenzi de peste 160 de aeronave, iar in ultimele sase luni, Bombardier au primit peste 80 de cereri. In prezent, brazilienii de la Embraer au primit o comanda record de 240 de avioane din clasa celor regionale.

Astfel, cererea tot mai mare de piloti pentru aparate de zbor regionale (impreuna cu varsta de pensionare tot mai mica pentru cei de la mansa) influenteaza salariile si beneficiile acestora. De exemplu, un comandant de Fokker 50 castiga in medie cam 61.000 $ pe an, in vreme ce un comandant de ATR42 cam 50.000 $ pe an. Venituri mai substantiale au pilotii din Asia, unde, cei experimentati sunt rari. In acest caz, un PIC (Pilot in Comand) de Embraer castiga 126.000 $ pe an!

Ciudat sa auzi ca in Asia, unde sunt atatia locuitori, pilotii experimentati sunt ceva rar, nu credeti?

Mesaje asemănătoare:

  1. Concurs Pilot Magazin + Gripen | Spuneti de ce preferati Gripen in loc de F16 pentru Romania si puteti castiga un premiu oferit de sponsorii nostri!
  2. Romania, prezenta cu trei piloti talentati ai Aeroclubului Romaniei la Campionatele Europene de acrobatie!
  3. Istorie. Cum au aparut ochelarii pentru piloti
  4. Ingineri de aviatie vs. piloti
  5. Constructori de avioane: Clyde Cessna
  6. 16 lucruri pe care trebuie sa le faci ca pilot!
  7. Cele mai sexy 10 avioane | Locul 9: F-22

Tag-uri: , , , , , , ,

Categorie:: Editorial

Image and video hosting by TinyPic


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.