GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
zbor-de-agrement

Cultivati-va pasiunea pentru aviatie. Povestiti-ne o amintire legata de acest domeniu si puteti castiga una dintre cele trei carti “Piloti in zona mortala”

[ 0 ] 19 iunie 2012 |

Saptamana trecuta a aparut cartea “Piloti in zona mortala – Cum si de ce mor pilotii” si v-am promis ca va asteapta un concurs traznet, pe care daca il castigati puteti avea publicatia pe noptiera sau in biblioteca.

  • Ce trebuie sa faceti pentru a intra in posesia uneia dintre cele trei carti puse la bataie?

DSC 0360 197x300 Cultivati va pasiunea pentru aviatie. Povestiti ne o amintire legata de acest domeniu si puteti castiga una dintre cele trei carti Piloti in zona mortalaE simplu: trimiteti-ne un email la [email protected] in care sa ne povestiti, (eventual atasati si o poza) despre o amintire pe care o aveti legata de aviatie. Noi vom publica cele trimise, iar voi trebuie sa adunati cat mai multe like-uri sau comentarii la articolul respectiv. Primele trei povesti vor fi premiate cu cate o carte in data de 1 iulie 2012.

Ps. Daca nu mai aveti rabdare pana atunci si vreti sa aveti cartea pe noptiera, pretul uneia este 45 de lei + taxe postale. Pentru a comanda, lasati-ne tot un email la [email protected], in care sa ne lasati date de contact pentru a intra in posesia publicatiei.

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , , ,

Categorie:: Concurs



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement