GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
Image and video hosting by TinyPic

Inedit. British Airways isi incurajeaza pasagerii sa NU zboare pe durata Jocurilor Olimpice si sa stea acasa pentru a isi sustine echipele favorite

[ 0 ] 29 iunie 2012 |

Cei de la British Airways au lansat o campanie…cu totul si cu totul inedita. Mai exact, compania britanica incurajeaza pasagerii sa nu zboare, ci sa stea acasa pentru a incuraja echipele britanice, din fata televizoarelor.

Campania debuteaza cu un Boeing 777 care ruleaza cu pasageri pe strazile din Londra si se opreste in fata Stadionului Stratford cu mesajul: “Nu zbura. Sustine echipele britanice”.

Reprezentantii companiei argumenteaza ineditul mesaj prin faptul ca in acest fel isi subliniaza rolul de parteneri principali ai Jocurilor Olimpice. Ei au lansat si o versiune interactiva a campaniei, unde iti poti introduce codul strazii si vei putea vedea, intr-un scurt filmulet, cum Boeing-ul companiei aeriene ruleaza chiar prin fata casei tale.

 

 

 

 

Mesaje asemănătoare:

  1. Schema noua de vopsire pentru cateva aeronave British Airways cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Londra | FOTO
  2. Avioanele de supraveghere ale RAF – oprite de la zbor

Tag-uri: , , , ,

Categorie:: Pilot Magazin TV, Ultimele Stiri

Image and video hosting by TinyPic


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.