GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
zbor-de-agrement

Sapte parasutiste se lupta pentru a castiga Cupa Ordinul Smaranda Braescu astazi in Parcul Izvor

[ 3 ] 30 iunie 2012 |
Foto1 300x200 Sapte parasutiste se lupta pentru a castiga Cupa Ordinul Smaranda Braescu astazi in Parcul Izvor
foto: Red Bull

Membre ale lotului national, instructoare de parasutism, precum si membre ale loturilor judetene ale Aeroclubului Romaniei, cele 7 parasutiste care vor intra in finala sunt: Steliana Popa (castigatoarea editiei I – Red Bull Ordinul Smaranda), Andreea Padurean (castigatoarea editiei a II-a – Red Bull Ordinul Smaranda), Simona Stan, Cristina Stenczel, Gabriela Balascau, Cristina Proca si Monica Paladia.

Cu o zi inainte, adica vineri, parasutistele au facut antrenamente in Parcul Izvor. Azi, 30 iunie, iubitorii sporturilor in aer, sunt asteptati incepand cu ora 10.00 la un show de parasutism chiar in centrul orasului. Pe langa competitia propriu zisa, in care fiecare parasutista va efectua cate trei salturi, veti avea ocazia sa vedeti o demonstratie de aterizare la punct fix a Campionului Mondial la Parasutism – Juniori, Alexandru Nicolau, un show al Echipei Nationale de Parasutism Suprapuneri (Lucru Relativ pe Cupola), precum si o demonstratie a antrenorilor Aeroclubului Romaniei.

  • Spectatorii vor avea ocazia sa vada Bucurestiul de sus, dintr-un balon cu aer cald, pus la dispozitie pentru urcari pe durata competitiei.

Intrarea este libera.

Tag-uri: , , , , ,

Categorie:: Elicoptere, Parasutism, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (3)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Gheorghe Mihai spune:

    De la cat incepe programul?

  2. Gheorghe Mihai spune:

    De la cat incepe programul??

  3. Mihai spune:

    Am vazut si eu caetva imagini la TV.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement