GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
Image and video hosting by TinyPic

Un avion a cazut in aceasta seara (24 iunie 2012) langa Siria, Arad, peste o casa. Pilotul a murit

[ 3 ] 24 iunie 2012 |

Un avion Ikarus C42 s-a prăbuşit, duminică seară peste o casă în construcţie la Arad, iar pilotul a murit. Este al treilea accident aviatic petrecut în România în decurs de o săptămână.

Aparatul de zbor a atins, în cădere, acoperişul unei case aflată în construcţie, care nu este racordată la reţeaua electrică. Nu există pericol de incendiu, potrivit şefului ISU Arad, Ioan Bogdănescu.

Pilotul a fost găsit mort la o distanţă destul de mare de avion.

La marginea localităţii Şiria, din judeţul Arad, situată la aproximativ 30 de kilometri de municipiul Arad, există un aerodrom unde au loc exerciţii aviatice, în special la sfârşit de săptămână.

“Am ajuns primul aici pentru că m-a sunat un consătean. Am ajuns împreună cu Poliţia. Avionul a lovit acoperişul unei case şi, din păcate, pilotul a decedat. Avionul a rămas agăţat în podul casei, pe grinzile acesteia, iar pilotul a căzut chiar în holul locuinţei în urma impactului, fiind mort”, a declarat primarul comunei Şiria.

Potrivit sursei citate, din primele date martorii au spus că avionul zbura la joasă altitudine şi că la un moment dat “parcă nu se mai auzea motorul”.

“Din câte am înţeles şi am discutat cu vecinii, aceştia mi-au zis că avionul, într-adevăr, zbura la joasă înălţime şi că parcă la un moment dat nu se mai auzea motorul”,a  mai spus primarul din Şiria.

La rândul său, Ovidiu Liber, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, a declarat că avionul aparţinea Aeroclubului Român şi că, deocamdată, nu poate preciza ce cursă efectua acesta şi nici cauzele producerii acestui accident.

“Deocamdată, se face cercetare la faţa locului, unde se află şi colegi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad. Nu se poate spune încă din ce cauză s-a prăbuşit avionul”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Echipa Pilot Magazin isi exprima regretul si sincerele condoleante prietenilor si familiei lui Adrian Tomescu, pilotul aeronavei prabusite in seara zilei de duminica.

Pilotul, Adrian Tomescu, in varsta de 42 de ani, a murit pe loc.

-Va tinem la curent cu alte detalii-

Incoming search terms:

Mesaje asemănătoare:

  1. La Arad se construiesc avioane ultrausoare

Tag-uri: , , , , , , , , , ,

Categorie:: Ultimele Stiri

Image and video hosting by TinyPic


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (3)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Odihneasca-se in pace ! Adrian a aterizat la mine in Octombrie sau Noiembrie, ne-am cunoscut, avea un avion inmatriculat India, am povestit putin, era un tip “cuminte”, cam asa l-am catalogat. Un tip ok, controlor de trafic.
    Imi pare nespus de rau ca a plecat dintre noi… :(
    Asa cum am mai scris, aviatia noastra “de mici dimemsiuni” in loc “sa prinda” teren pierde teren !
    Pacat

  2. Marius spune:

    Dumnezeu sa-l odihneasca…. nu am cuvinte… un om pe care l-am cunoscut acum o saptamana s-a stins… si a zburat mult impreuna cu cel mai bun prieten al meu…

  3. Zoltan Kiraly spune:

    A fost un om extraordinar. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.