GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
zbor-de-agrement

Vino sambata in Parcul Izvor la Cupa Smaranda Braescu de parasutism si ai ocazia sa vezi Bucurestiul de la inaltime!

[ 0 ] 28 iunie 2012 |

1A153049 Vino sambata in Parcul Izvor la Cupa Smaranda Braescu de parasutism si ai ocazia sa vezi Bucurestiul de la inaltime!

Cele mai bune parasutiste din Romania vor participa sambata, 30 iunie, incepand cu ora 10.00, in Parcul Izvor din Bucuresti, la primul concurs de parasutism in oras. Pe langa acestea, spectatorii vor mai avea ocazia sa vada in actiune formatia de parasutism suprapuneri (Echipa Nationala de Lucru Relativ pe Cupola), sa-l urmareasca in evolutie pe campionul mondial la parasutism – aterizare la punct fix – Alexandru Nicolau, dar si sa vada o demonstratie de aterizare la punct fix a antrenorilor Aeroclubului Romaniei. In plus, spectatorii prezenti la eveniment, vor avea sansa sa vada Bucurestiul de la inaltime, dintr-un balon cu aer cald. Uracarile cu balonul vor fi gratuite, in limita duratei evenimentului. Intrarea este libera. Evenimentul este organizat de Aeroclubul Romaniei.

Asa ca, va asteptam cu mic, cu mare, la primul concurs de parasutism in centrul orasului. Nu trebuie sa veniti decat cu multa voie buna si patura de… picnic.

Red Bull Ordinul Smaranda este o competitie de aterizare la punct fix, dedicata primei femei parasutist din Romania, multipla recordmena nationala si mondiala. Pentru a sarbatori una dintre cele mai proeminente figuri ale aeronauticii mondiale, cele mai bune parasutiste din Romania se vor confrunta in cadrul celei de a treia editii a competitiei de aterizare la punct fix, insa acesta va fi primul eveniment aviatic care va avea loc chiar in centrul orasului.

  • Ce este aterizarea la punct fix?

Aceasta disciplina a parasutismului, de aterizare la punct fix, presupune lansarea parasutistelor de la o inaltime de aproximativ 1500 metri, aterizarea trebuind sa fie facuta pe un cerc cu diametrul de 16 centimetri, insa punctajul maxim se acorda la 1 cm. Asadar, veti avea ocazia sa vedeti cum este sa sari de la o inaltime atat de mare si sa aterizezi pe… o moneda de 10 bani.

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , , ,

Categorie:: Aventură, Avioane, Evenimente, Parasutism, Sport extrem, Timp liber, Ultimele Stiri


Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!

Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement