GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
Image and video hosting by TinyPic

Wizz Air s-a relansat…in ONLINE!

[ 0 ] 27 iunie 2012 |

Wizzair.com, lansat iniţial în 2004, a adus pentru prima dată în Europa Centrală şi de Est călătoriile aeriene low cost oferind milioanelor de români, dar şi altor locuitori libertatea de a călători la tarife scăzute.

Wizz Air a relansat website-ul şi sistemul de rezervări în urma unei investiţii fără precedent pentru actualizarea wizzair.com, pregătindu-l pentru dezvoltarea sa şi în viitor. O echipă de peste 50 de profesionişti au lucrat timp de şase luni pentru a crea noul website şi pentru a pregăti 150 de aeroporturi şi agenţi de relaţii cu clienţii în a folosi noul sistem de rezervări.

Astfel, Wizzair.com este acum mai rapid şi mai accesibil, fiind pregătit în a oferi noi servicii suplimentare, ceea ce confirmă că wizzair.com este locul unde pasagerii pot beneficia de serviciile complete de călătorie. Noul sistem de rezervări Wizz Air va putea primi rezervări şi solicitări de la sute de mii de clienţi în fiecare zi.

Incoming search terms:

Mesaje asemănătoare:

  1. Vineri 13 a fost zi cu noroc pentru pasagerii Wizz Air
  2. Wizz Air investeşte în continuare în Xclusive Club
  3. Wizz Air introduce serviciul WIZZ Reserved Seat
  4. Comunicat de presa: Zborurile Wizz Air din Budapesta vor fi transferate la terminalul 2, în timp ce terminalul 1 va fi închis
  5. Wizz Air va lansa operaţiuni în Arad cu zboruri către Milano-Bergamo, Italia
  6. Paravion.ro isi relanseaza platfoma de rezervari online
  7. Conferinta de presa Wizz Air 2011 | Wizz Air adaugă a şasea aeronavă bazei din Bucureşti | VIDEO

Tag-uri: , , , , , ,

Categorie:: Ultimele Stiri

Image and video hosting by TinyPic


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.