GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
Image and video hosting by TinyPic

Revista Pilot Magazin a fost prezenta la conferinta de presa si ultimul antrenament dinainte de Bucharest International Airshow | GALERIE FOTO – VIDEO

[ 2 ] 20 iulie 2012 |

Pilot Magazin, partener media Bucharest International Air Show 2012 (BIAS 2012), a participat la conferinţa de presă şi la antrenamentele oficiale susţinute de Tuskish Stars şi Frecce Tricolori.

A mai ramas mai putin de o jumatate de zi pana ce Bucharest International Airshow, cel mai mare eveniment aviatic al lui 2012 ia startul. Ziua de vineri a inceput cu o conferinta de presa la care au vorbit reprezentanti ai Turkish Stars, Frecce Tricolori, ROAF si Aeroclubul Romaniei. Dupa 30 de minute de discursuri si “previziuni” asupra zilei de maine, jurnalistii prezenti au fost invitati pe platforma Aeroportului Baneasa, sa admire un “teasing” al demonstratilor aeriene ale invitatilor straini.

Maine la 10:00 va incepe show-ul mult asteptat. Atenţie!!! Nu sunt locuri de parcare în zonă. RATB şi Metrorex vor suplimenta numărul maşinilor şi garniturilor de tren spre zona Băneasa. La Aeroportul Băneasa se poate ajunge cu maşinile RATB: 112, 301,605 pe b-dul Aerogării; 148, 149, 131, 301, 304, 335, 205, 261 şi liniile expres 780 şi 783. Vă recomandăm să folosiţi mijloacele de transport în comun şi să lăsaţi autoturismele acasă.

In afara demonstratiilor aeriene, maine, publicul va putea admira avioanele si de aproape, la sol. Numeroase ULM-uri dar si avioane business sau militare au fost asezate intr-un static display (cred ca cel mai amplu pe care l-am vazut pana acum).

Cam atat pentru azi, doar nu credeati ca va aratam tot din prima.  Ne vedem maine la standul Pilot Magazin!

Incoming search terms:

Tag-uri: , ,

Categorie:: Fotografii

Image and video hosting by TinyPic


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (2)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Rares spune:

    Intrarea este libera ? Imi poate spune cineva?

  2. Sebi spune:

    Da, este libera

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.