GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Alarma falsa ieri pe Aeroportul din Amsterdam | In EXCLUSIVITATE puteti asculta conversatia radio dintre turn si cele doua avioane F-16 care au flancat avionul de pasageri

[ 1 ] 30 august 2012 |

 

Jandarmeria aeroportului din Amsterdam a anunţat miercuri, la începutul după-amiezii, că suspectează o luare de ostatici la bordul unui avion care se îndrepta spre Aeroportul Amsterdam-Schiphol după ce a decolat de pe aeroportul din Malaga, în sudul Spaniei.

Avionul, cu 180 de persoane la bord, a aterizat pe aeroportul din Amsterdam, escortat de două avioane de tip F-16 din cadrul armatei olandeze. Este vorba despre un avion al companiei spaniole low cost Vueling, care a dezminţit informaţia imediat.

Tot ceea ce s-a întâmplat a fost doar o pierdere a comunicaţiilor timp de un moment, dar în final totul este bine, avionul a aterizat în mod sigur, normal, iar noi avem confirmarea că pasagerii sunt pe cale să debarce”, a dat asigurări un purtător de cuvânt al companiei pentru AFP.

Am efectuat mai întâi zboruri în cerc, iar după aceea am aterizat“, a declarat un pasager, citat de postul olandez de televiziune NOS.

Odată aterizat, pilotul ne-a spus că nu se întâmplă nimic special, ci că se întâmplă ceva pe aeroport“, a adăugat aceeaşi sursă.

Citând conversaţii între avion şi turnul de control, un jurnalist NOS a dat asigurări că pilotul a anunţat iniţial că totul era bine.

Când cele două avioane de tip F-16 au ajuns lângă avion, pilotul a întrebat turnul de control dacă avionul său face obiectul unei deturnări, porivit aceleiaşi surse.

In EXCLUSIVITATE pentru pilotmagazin.ro va oferim conversatia radio dintre pilotii F-16-lui si turnul de control. Aceasta poate fi ascultata AICI.

 

Tag-uri: , , , , , , , , , , ,

Categorie:: Evenimente, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (1)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Petru DIMOFF spune:

    Vueling sunt obisnuiti cu asa ceva, cred ca deja , e ceva normal pentru ei sa fie interceptati ! observati link ul de mai jos:

    https://www.youtube.com/watch?v=eNpbDrS8egQ

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement