GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube
zbor-de-agrement

Alex Nicolau, in continuare campion national la parasutism. Sportivul si-a aparat titlul cu inversunare la ultimul astfel de concurs, desfasurat de curand la Baia Mare

[ 0 ] 14 septembrie 2012 |

Atletul Red Bull a castigat competitia desfasurata la Baia Mare si a devenit pentru a sasea oara consecutiv campion national la juniori.

tn 200x300 Alex Nicolau, in continuare campion national la parasutism. Sportivul si a aparat titlul cu inversunare la ultimul astfel de concurs, desfasurat de curand la Baia Mare

foto: Red Bull

Alex Nicolau si-a aparat, weekend-ul trecut, titlul national la parasutism castigat pentru prima oara in anul 2007, anul in care a si debutat in acest sport. Campionatul National de Parasutism si Cupa Romaniei s-au desfasurat saptamana trecuta la Baia Mare, pe o vreme nu tocmai favorabila. “A fost un concurs dificil, iar conditiile meteo nefavorabile mi-au influentat evolutia. Sunt multumit ca am castigat titlul la junior si anul acesta si cred ca aceasta etapa a fost o pregatire buna pentru competitiile la care voi mai participa in viitor”, a spus Alex Nicolau, la finalul concursului.

Alex Nicolau face parte din lotul national de parasutism din 2007 si la prima sa participare la Campionatul European din Croatia a terminat pe locul 3. In 2010, Alex a devenit campion mondial la juniori, in cadrul disciplinei de precizia aterizarii, iar de la inceputul anului 2011 este atlet Red Bull.

In programul sau din 2012 urmeaza participarea la ultima etapa de cupa mondiala din Elvetia, programata pe 22 – 23 septembrie, iar la finalul anului va incerca sa-si apere titlul mondial la precizia aterizarii si sa-si depaseasca performanta din 2010 cand a fost vicecampion mondial la general.

Campionatul Mondial de Parasutism se va desfasura in perioada 28 noiembrie – 10 decembrie in Dubai. Sa ii tinem pumnii sportivului nostru!

Incoming search terms:

Tag-uri: , , , , , ,

Categorie:: Parasutism, People, Ultimele Stiri


Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!

Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement