GetSocial
Abonare prin feed RSS Abonare prin feed email Urmează-ne pe Twitter Apasă Like pe Facebook Alătură-te grupului LinkedIn Devino prieten pe FlickrUrmează-ne pe YouTube

Vladimir Putin ajuta gastele salbatice sa migreze, co-pilotand un motodeltaplan

[ 2 ] 7 septembrie 2012 |

889ac504 b39b 45fc b2bc b756823cbaf8 300x191 Vladimir Putin ajuta gastele salbatice sa migreze, co pilotand un motodeltaplanPresedintele rus Vladimir Putin a zburat acum cateva zile cu un motodeltaplan, alaturi de un pilot, ca participant intr-un proiect de ajutorare a gastelor siberiene in zborul lor de migrare. Mai mult, Putin este inscris la o scoala de pilotaj si isi va obtine licenta de pilot.

Primul zbor al presedintelui a fost insa destul de nereusit, doar o singura pasare alaturandu-se aparatului de zbor motorizat.  Abia la o a doua tura s-au alaturat formatiei mai multe gaste.

Proiectul pe care Vladimir Putin il dezvolta presupune ajutorarea gastelor salbatice siberiene nascute si crescute in captivitate sa gaseasca drumul spre Asia.

Incoming search terms:

Alte articole care s-ar putea sa-ți placă

Tag-uri: , , , ,

Categorie:: Raid, Timp liber, Ultimele Stiri



Te pasioneaza aviatia? Iti place aceasta revista?Acum ai ocazia sa ne dai o mana de ajutor si sa ajuti la dezvoltarea ei!


Autorul acestui articol: Sebi. Vezi profilul complet.

Comentarii (2)

Feed RSS pentru comentarii

  1. Nazare Mihai spune:

    Sebi e o diferenta intre gaste si cocori. Mai ales ca era vorba de cocorul alb o specie pe cale de disparitie. Putin a calauzit un stol de cocori nu de gaste.

Lasă un comentariu




Dacă doriți o imagine atașată acestui comentariu, obțineți un gravatar.


zbor-de-agrement